Fontos változások a labdarúgóknál

doszerk - 2020. szeptember 8. 7:29

Komoly óvintézkedéseket vezetett be hétfőtől a Dunaújváros PASE labdarúgóinak vezetése.

Kép: DO-archív

Mint arról a Dunaújváros PASE labdarúgóinak honlapja beszámolt, az egészség megóvása érdekében több fontos szabályt is bevezetett hétfőtől a klub vezetése, melynek döntése értelmében utánpótlás edzéseik zártkapusak lesznek, s csak a játékosok és az edzők tartózkodhatnak a létesítményeiken belül (pálya, öltöző), ahol az edzéseken kívül kötelező lesz a maszk viselése is. Az öltözőben egyszerre négy játékos tartózkodhat, s kötelező lesz betartani egymás közt a másfél méteres távolságot, s ezek a szabályok nemcsak itthon, hanem az idegenbeli mérkőzésekre is vonatkoznak úgy, hogy utazás közben, a buszokon is kötelező lesz a maszk használata. "Az egészség és a nyugalom mindennél fontosabb ebben a helyzetben, vigyázzunk egymásra!" – fogalmazott a Dunaújváros PASE honlapja.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: sárkányok a vízen

DSTV: sárkányok a vízen

2024. máj. 31.

A mozgalmas hétvégi programsor egyik érdekes állomása volt a Dragon Steel SE sárkányhajósainak kitelepülése. Az egyesület autentikus helyszínen, a vízparton mutatta be a sárkányhajózás varázsát – egyébként rájuk is büszkék lehetünk, nagy hangsúlyt fektetnek a fiatalok képzésére, és továbbra is sok-sok éremért szállnak harcba. Hangkép.

Biztosan vezet a Fejó-Therm

Biztosan vezet a Fejó-Therm

2024. máj. 31.

Két sima és egy szoros meccset hozott eddig a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának hetedik fordulója a DLSZ Arénában.

DSTV: nagyon erős emberek (galériával)

DSTV: nagyon erős emberek (galériával)

2024. máj. 30.

Amikor azt mondjuk, hogy a hétvégi Parázs-Varázson minden csoport és korosztály megtalálta a maga programját, valóban komolyan gondoljuk. A gyermekprogramok és a zenei kavalkád mellett ellátogatott Dunaújvárosba a világ legerősebb családja – Ifjabb Fekete László világbajnok vezetésével a Nemzetközi Erős Emberek versenysorozat egy állomásának adott otthont a rendezvény. Hangkép.

Ritter Zalán is Acélbikaként folytatja

Ritter Zalán is Acélbikaként folytatja

2024. máj. 30.

A 23 esztendős csatár a BJAHC csapatának mezét cseréli dunaújvárosira a 2024/2025-ös szezonban.

DSTV: akik példaképpé váltak

DSTV: akik példaképpé váltak

2024. máj. 29.

Bajnokóra címmel egy teljesen profilba illő sorozatot indított útjára a Vasvári Pál Általános Iskola. Ennek részeként az intézménybe invitálnak olyan sikeres sportolókat, akik egykor a Vasvári kötelékében tanultak-sportoltak. A sorozat első vendége Erdély Csanád, magyar válogatott jégkorongozó volt. Hangkép.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémben

Dunaújvárosi éremeső Veszprémben

2024. máj. 29.

Huszonöt dobogós helyezéssel zárták a Veszprém Kupa elnevezésű négyfordulós sorozat második állomását a DKSE tehetséges úszói.

DSTV: Kovács-Seres Hunor kiválóan úszott az Európa Kupán

DSTV: Kovács-Seres Hunor kiválóan úszott az Európa Kupán

2024. máj. 28.

Az olaszországi Piombino városában rendezték meg a nyílt vízi úszók Európa Kupájának első fordulóját, s a rangos versenyen a DKSE tehetséges úszója, Kovács-Seres Hunor is megmérette magát. A fiatal tehetség végül mindössze néhány másodpercre a felnőttek mögött az előkelő 20. helyen ért célba. Hangkép.