A te cégednek is sokat segíthet egy integrált vállalatirányítási rendszer

doszerk - 2023. december 22. 10:10

A vállalatirányítási rendszerek, azaz ERP-k nagy előnye, hogy használatukkal meg lehet szabadulni az önálló rendszerek használatától. (X)

A számlázás, a raktárkezelés, de még a dolgozói adatok és az ügyfélkezelés is megoldható egyetlen szoftverrel, így minden sokkal átláthatóbbá és egyúttal gördülékenyebbé is válik.

Nem csak a nagyvállalatok számára előnyös ERP-t használni

Sokan úgy gondolják, hogy a kis- és középvállalkozásoknak felesleges vállalatirányítási rendszerre költenie. Tény, hogy ez egy kiadás, ám az is igaz, hogy egy modern ERP rendszerrel rengeteg időt meg lehet spórolni. Márpedig tudjuk, hogy az idő pénz.

A szoftver használata megalapozhatja a növekedés esélyeit, de arra is alkalmas, hogy hatékonyan lehessen kapcsolódni egy multinacionális vállalat logisztikai és gyártási folyamataihoz.

Nem lehetne ezt ingyen megúszni?

Bár vannak díjmentesen használható programok, valójában ezeknek a fukciói nem olyan komplexek, mint például a D4S vállalatirányítási rendszere. Ráadásul a díjmentes szoftverek megbízhatósága kapcsán is komoly kérdések merülnek fel, és akkor a terméktámogatásról még nem is beszéltünk. Értelemszerűen sokkal inkább megéri egy fizetős szoftverhez supportot kínálni, mint egy ingyenes változathoz.

A D4S ERP rendszere egy hazai fejlesztés, így természetesen magyar nyelven is el lehet érni a kezelőfelületét. Azt, hogy miként kell használni, a cég rendkívül nagy tapasztalattal rendelkező kollégái be tudják mutatni, és be is tudják tanítani. A D4S vállalatirányítási rendszere tehát nem csupán egy szoftver, amit pénzért meg lehet vásárolni, hanem egy komplett csomag, hiszen oktatás is jár hozzá. Ennek nagy előnye, hogy már rögtön a program első használatától optimalizálni lehet a munkafolyamatokat, továbbá a rossz szokások kialakulása is megelőzhető ily módon.

A D4S szoftverének előnyei

Ez az ERP rendszer moduláris felépítésű, a felülete pedig könnyen áttekinthető, ami megkönnyíti a mindennapi munkavégzést. Lehet használni számítógépen, laptopon, tableten, de még akár okostelefonról is. Mivel felhő alapon működik, így semmilyen szoftvert nem kell telepíteni ehhez, a program használatához elegendő egy stabil internetkapcsolat és egy böngésző.

A D4S rendszere közvetlen számlaimportot tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy a NAV adatbázisát használva emberi beavatkozás hiányában is megkaphatók a bejövő számlák. Így munkaerőt és munkaidőt lehet megspórolni, miközben a bevételezés gyors és hibamentes lesz.

A szoftver kiemelkedő előnyei közé tartozik a dinamikus adatkezelés. Amennyiben idővel új igények támadnak, akkor bármikor ki lehet alakítani egyedi mezőket. A legjobb az egészben az, hogy mindehhez nem kell programozót keresni és előteremteni a fejlesztéshez szükséges pénzt.

A D4S ERP rendszerének legfőbb vonzereje az, hogy minden egy helyen lehet, ami egy cég életében fontos. Nem kell tehát szigetszerű megoldásokban gondolkodni, a központi megoldásnak hála pedig a szinkronizáció sem okozhat bonyodalmat.
 

A rovat további hírei: Mozaik

Gomolyos napok – nyárias meleggel, de sok csapadékkal

Gomolyos napok – nyárias meleggel, de sok csapadékkal

2024. máj. 20.

Meteorológiai szempontból mozgalmas hét elé nézünk a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint – és sajnos egyelőre a hét vége sem ígér felhőtlen szórakozást.

Hogyan birkózz meg a geometriai feladatokkal?

Hogyan birkózz meg a geometriai feladatokkal?

2024. máj. 20.

Érthető, ha elfog a kétség, amikor ránézel a matekkönyvre, különösen, ha geometriai feladatok várnak rád. Ne aggódj, jól ismerjük az érzést és van is néhány tippünk, ami megkönnyíti, hogy megoldd őket. (X)

DSTV: bringásreggeli a Városháza téren

DSTV: bringásreggeli a Városháza téren

2024. máj. 20.

Városunk is csatlakozott a kétkerekűsök országos közösségi akciójához, derül ki a DSTV összegzéséből. A Bringásreggeli fantázianevű esemény finomságokkal és szervizponttal csalogatta a kerékpárosokat a Városháza térre a napokban. Hangkép.
 

Szép és nemes célért futott a város (galériával)

Szép és nemes célért futott a város (galériával)

2024. máj. 19.

Több mint ezren vágtak neki a szombaton megrendezett Jót fut a Város – Dunaújváros elnevezésű jótékonysági rendezvénynek; a nemes közösségi kezdeményezés révén a Móra iskolának segíthetett minden résztvevő.

A kullancs eltávolításának menete

A kullancs eltávolításának menete

2024. máj. 19.

Kullancsot talált a kis kedvencében? Semmi pánik! Megmutatjuk, hogyan lehet gyorsan és szakszerűen eltávolítani. Nem kell egyből az állatorvoshoz rohanni, bárki el tudja végezni ezt az egyszerű műveletet otthon. (X)

Csomagtartóvásár – újra a piacon!

Csomagtartóvásár – újra a piacon!

2024. máj. 18.

Az első kísérlet átütő sikere után evidens, hogy újra a Béke téri piac ad otthont a Csomagtartóvásár sokadalmának – vasárnap lelhetnek kincsekre a bolhapiac forgatagában.

Dinamizmus, rugalmasság és trendi megjelenés – új futócipők a láthatáron

Dinamizmus, rugalmasság és trendi megjelenés – új futócipők a láthatáron

2024. máj. 18.

Akár most kezded a futást, akár profi vagy már, egyik esetben sincs könnyű dolgod a cipőválasztásnál. Igazi útvesztőben találhatod magad a keresés során, ha néhány alapvető szempontot nem veszel figyelembe. (X)