Tökgatyó babáknak, mocorgóknak és totyogóknak

doszerk - 2024. március 19. 9:00

A tökgatyó kötelező ruhadarab minden gyerkőc számára. A cikkben annak járunk utána, hogy miért nélkülözhetetlen, milyen előnyei vannak, valamint azt is eláruljuk, hogy hol érdemes beszerezni ezt a különleges viseletet. (X)

Célszerű megtekinteni a Cseppke tökgatyó kínálatát. Minden darab megbízható minőséget képvisel, extra rugalmas, kényelmes, praktikus, bélelt és sokfunkciós. Népszerű változat például a fekete csillagos tökgatyó kamáslival. Puha pamutból készül, hordozáshoz, alváshoz, játékhoz, utazáshoz, mosipelushoz kiváló, ráadásul rugalmas kamáslival van ellátva. 

Bármilyen tevékenység során kényelmes viseletet nyújt

A tökgatyó egy cuki kis nadrág, amely fontos eleme a gyermek ruhatárának. Minden gyerekruházatra vonatkozó fontos kritériumnak megfelel. A bő szabásának köszönhetően a kényelem garantált, valamint a gyerkőcöt nem korlátozza a szabad mozgásban. Mivel a popsinál a kialakítása bővebb, ezért a mosipelust viselő piciknek is tökéletes viseletet biztosít.

A kényelmi faktort az is nagymértékben erősíti, hogy pihe-puha anyagból készül a ruhadarab, így a töknadrág bármilyen tevékenység során kényelmes lesz. Babáknak, mocorgóknak és totyogóknak egyaránt ajánlott. 

A kamásli egyetlen mozdulattal zoknivá alakítható

Legyen szó délutáni alvásról, hordozóban utazásról vagy éppen földön kúszásról, ebben a ruhadarabban nem fog csalódni a gyerkőc. A mosipelust remekül elrejti, ráadásul kamáslival van ellátva a töknadrág, amely egyetlen mozdulattal zoknivá alakítható. Ennek a funkciónak köszönhetően a pici lábak folyamatosan melegben lehetnek, ugyanis a gyermek nem tudja lerúgni magáról a zoknit ficánkolás közben. 

Amennyiben nincs szükség a kamáslira, egy mozdulattal kinyitható, és egyszerűen felhajtható. A kiváló minőséget képviselő változatok, például a Cseppke tökgatyók minden helyzetben megállják a helyüket. Nem kopnak el vagy szakadnak ki idő előtt.

Az öltöztetés ideje is csökkenthető a töknadrággal

Nemcsak a kamásli járul hozzá a pici melegítéséhez, hanem a hosszú derékrész is, ami könnyen fel- és lehajtható. Mindez együttesen segíti az időjárási viszonyok ellensúlyozását. Egyszerűen variálható, több évszakos viselet a tökgatyó. Univerzális ruhadarab, viselhető például alvás közben, hordozáskor, játék során, sétánál és utazáskor is.

Ráadásul a töknadrág segítségével az öltöztetés ideje is csökkenthető. Mivel nincs rajta cipzár, tépőzár vagy gomb, nincs mivel bajlódni. A derékrész pedig gumírozott, így könnyen fel- és lehúzható a gyerkőcről, ezáltal a pelenkázás folyamata is gyorsabbá válik.

Ajánlott megnézni a Cseppke kínálatát, és választani egy sokfunkciós, vidám, bélelt tökgatyót a gyerkőcnek. A méret tekintetében nehéz tévedni, bátran beszerezhető picit nagyobb változat is, ugyanis a vastag derékrész miatt biztosan nem fog lecsúszni a ruha. Azonban a túl nagy méret nem jó, mert ebben az esetben a pici könnyen kihúzhatja a lábát a kamásliból.

A rovat további hírei: Mozaik

Gomolyos napok – nyárias meleggel, de sok csapadékkal

Gomolyos napok – nyárias meleggel, de sok csapadékkal

2024. máj. 20.

Meteorológiai szempontból mozgalmas hét elé nézünk a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint – és sajnos egyelőre a hét vége sem ígér felhőtlen szórakozást.

Hogyan birkózz meg a geometriai feladatokkal?

Hogyan birkózz meg a geometriai feladatokkal?

2024. máj. 20.

Érthető, ha elfog a kétség, amikor ránézel a matekkönyvre, különösen, ha geometriai feladatok várnak rád. Ne aggódj, jól ismerjük az érzést és van is néhány tippünk, ami megkönnyíti, hogy megoldd őket. (X)

DSTV: bringásreggeli a Városháza téren

DSTV: bringásreggeli a Városháza téren

2024. máj. 20.

Városunk is csatlakozott a kétkerekűsök országos közösségi akciójához, derül ki a DSTV összegzéséből. A Bringásreggeli fantázianevű esemény finomságokkal és szervizponttal csalogatta a kerékpárosokat a Városháza térre a napokban. Hangkép.
 

Szép és nemes célért futott a város (galériával)

Szép és nemes célért futott a város (galériával)

2024. máj. 19.

Több mint ezren vágtak neki a szombaton megrendezett Jót fut a Város – Dunaújváros elnevezésű jótékonysági rendezvénynek; a nemes közösségi kezdeményezés révén a Móra iskolának segíthetett minden résztvevő.

A kullancs eltávolításának menete

A kullancs eltávolításának menete

2024. máj. 19.

Kullancsot talált a kis kedvencében? Semmi pánik! Megmutatjuk, hogyan lehet gyorsan és szakszerűen eltávolítani. Nem kell egyből az állatorvoshoz rohanni, bárki el tudja végezni ezt az egyszerű műveletet otthon. (X)

Csomagtartóvásár – újra a piacon!

Csomagtartóvásár – újra a piacon!

2024. máj. 18.

Az első kísérlet átütő sikere után evidens, hogy újra a Béke téri piac ad otthont a Csomagtartóvásár sokadalmának – vasárnap lelhetnek kincsekre a bolhapiac forgatagában.

Dinamizmus, rugalmasság és trendi megjelenés – új futócipők a láthatáron

Dinamizmus, rugalmasság és trendi megjelenés – új futócipők a láthatáron

2024. máj. 18.

Akár most kezded a futást, akár profi vagy már, egyik esetben sincs könnyű dolgod a cipőválasztásnál. Igazi útvesztőben találhatod magad a keresés során, ha néhány alapvető szempontot nem veszel figyelembe. (X)