DUMAÚJVÁROS
Dunaújváros Online
 
Dunaújváros Online
Kezdőlap » Törzsasztal » Vitafórum » Tömeges drogmérgezés!  () egy minősítés
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1163005 számú üzenet ami válasz válasz a #1163004 számú üzenetre] 2009. július 26. 21:03 Előző üzenetKövetkező üzenet
Kompetens  
Üzenetek: 2396
Regisztrált 2005. február 23.
Lakhely: Stalingrad
 mágus mágus
Valamikor (2009. július 26. 21:00) janeska65 írta:

Ahhoz képest,hogy a többi szórakozóhelyet,mennyire lehúzták egy időben régi bowling,remix,havana, Bora Bora,ilyen rövid idő alatt egyik sem produkált ilyet! Minden héten balhé,egyszer korsóval verik szét a másik fejét,aztán késsel kergetik a népet,most meg ez...mit mondjak elég durva,valami nincs ott rendben...Remélem lesz következménye és nem a pénz és a befolyás simítja majd el az ügyet... abcd irta

Majd a törvény és az etika mi?
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1163017 számú üzenet ami válasz válasz a #1163005 számú üzenetre] 2009. július 26. 21:16 Előző üzenetKövetkező üzenet
janeska65  
Üzenetek: 51056
Regisztrált 2008. november 7.
Lakhely: Dunaújváros
 félisten félisten
Valamikor (2009. július 26. 21:03) Kompetens írta:

Valamikor (2009. július 26. 21:00) janeska65 írta:

Ahhoz képest,hogy a többi szórakozóhelyet,mennyire lehúzták egy időben régi bowling,remix,havana, Bora Bora,ilyen rövid idő alatt egyik sem produkált ilyet! Minden héten balhé,egyszer korsóval verik szét a másik fejét,aztán késsel kergetik a népet,most meg ez...mit mondjak elég durva,valami nincs ott rendben...Remélem lesz következménye és nem a pénz és a befolyás simítja majd el az ügyet... abcd irta

Majd a törvény és az etika mi?


Gondolom itt abcd példás megbüntetésre gondolt. és nem az ügy eltusolásara !


"Minden baj ebből származik közöttünk ezen a földön, hogy nem értjük meg egymás szavát."
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1163033 számú üzenet ami válasz válasz a #1162565 számú üzenetre] 2009. július 26. 22:01 Előző üzenetKövetkező üzenet
janeska65  
Üzenetek: 51056
Regisztrált 2008. november 7.
Lakhely: Dunaújváros
 félisten félisten
a discó neve a Dunafitt azon belül a bakafogda vagy a négykettes discóban
volt az eset!!!
ÉS még azt terjesztik,hogy bezárják!!Hát nem tudom még másnap is tartottak bulit,mintha mi sem történt volna........De végülis gyorsan be kell gyűjteni a pénzt,hogy el legyen simítva az ügy!!!Mert a mai világban már csak a pénz beszél!
A hely nem igazán tehet róla de azért ha már ott a porta akkor miért is sétálhatott ki a"partyarc"??és ahhoz képest amennyi ember lejár oda érdekes módon senkinek nem volt feltűnő,hogy mit csinál vagy ennyire király már hogy nem is volt feltűnő??Azért elgondolkodtató helyzet!De ilyenkor kidobók vagy valami nincs?vagy már megszűnt ez a dolog is?Elég sok helyen jártam és láttam hogy ha már valaki úgy nézett ki ittas vagy más milyen szerhatása alatt állt akkor már kitessékelték a kidobók!!A rendőri intézkedés is elég padlón van!Nem foglalkoznak semmivel!!!Ennyit Dunaújvárosról!!És még ha lenne az emberekben annyi,hogy összetartsanak akkor lehetne valamit tenni is!És nem csak egymást szídni meg ilyesmi..


"Minden baj ebből származik közöttünk ezen a földön, hogy nem értjük meg egymás szavát."
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1163471 számú üzenet ami válasz válasz a #1162565 számú üzenetre] 2009. július 27. 19:20 Előző üzenetKövetkező üzenet
janeska65  
Üzenetek: 51056
Regisztrált 2008. november 7.
Lakhely: Dunaújváros
 félisten félisten
Kábítószer-mérgezés: nyomozócsoport alakult
2009. július 27. hétfő, 18:38 | Balesetek, bűnügyek
Kábítószerrel való visszaélés miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást indított a rendőrség a hétvégén a dunaújvárosi Bakafogda és a szomszédos 2222 Club nevű szórakozóhelyeken történt csoportos mérgezés ügyében - tudta meg a Népszabadság Online Németh-Kész Mónikától, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

A diszkóban öt férfi és egy nő lett rosszul: a 23 és 29 év közötti fiatalokat a mentők szállították a dunaújvárosi kórházba, ahonnan mostanra már mindannyiukat hazaengedték. Az intézmény nem adott információt az esetről, Zacher Gábor toxikológustól - aki szakmai segítséget nyújtott az ügyben a dunaújvárosi kollégáinak - a NOL megtudta: két fiatalt légzészavarok miatt órákon át lélegeztető gépre kellett kapcsolni.

Zacher szerint a tünetek egyértelműen arra utalnak, hogy a kórházi kezelésre szoruló személyek GHB-t (gammahidroxid-vajsav), a köznyelvben csak Ginaként vagy folyékony extasyként emlegetett anyagot fogyasztottak. Teljes bizonyossággal ezt csak a szakértői vizsgálatok igazolhatják, mivel a Ginára nincs drog gyorsteszt. A GHB - amit korábban gyermekek altatására használtak - kábítószernek minősül, ám az egyik előanyaga, a GBL legálisan beszerezhető festékoldószer. Zacher Gábor elmondta: a GBL a szervezetbe kerülve elbomlik, részben éppen GHB-vá válik.

A Gina színtelen szagtalan, folyadék, a GBL-nek viszont acetonos szaga van. A GHB 250 milligrammos mennyiségig - ez alig 10-12 csepp - 4-6 órán keresztül okoz euforikus, bódult állapotot, majd néhány óra alatt nyom nélkül kiürül a szervezetből. A Ginát "randidrogként" is emlegetik, mivel hatására akaratvesztés következhet be. Így akinek az italába sikerül becsempészni e drogból, képtelen lesz elutasítani mások szexuális közeledését. Zacher Gábor szerint nagyobb mennyiségben a Gina euforizáló hatását eszméletvesztés, légzészavar és epilepsziás görcs válthatja fel. A toxikológus hozzátette: a GHB-túladagolásoknak csak a töredékéből lesz rendőrségi ügy, pedig az országban minden héten akadnak ilyen esetek.

Németh-Kész Mónika kérdésre válaszolva elmondta: még tisztázni kell, hogy a tudatmódosító szer miként került a dunaújvárosi diszkóban rosszul lett fiatalok szervezetébe, arról viszont nem adott tájékoztatást, hogy erről az érintettek a rendőrségi kihallgatásukon mit vallottak. A sajtóreferens hozzátette: külön nyomozócsoportot hoztak létre az ügy felderítésére.

Neubauer Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályvezetője szerint csak a nyomozás lezárás után lehet eldönteni, hogy az ügy szereplői elkövetők vagy áldozatok. Mint elmondta, a különböző drogprevenciós programjaiknak az egyik fontos eleme, hogy felhívják a fiatalok figyelmét a szórakozóhelyeken leselkedő veszélyekre, köztük a GHB-ra. A hatásos védekezéshez tartozik, hogy a fiatalok a diszkóban csak bontatlan üveget vásároljanak, ismeretlentől ne fogadjanak el bontott italt."Minden baj ebből származik közöttünk ezen a földön, hogy nem értjük meg egymás szavát."
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1163695 számú üzenet ami válasz válasz a #1162565 számú üzenetre] 2009. július 28. 09:35 Előző üzenetKövetkező üzenet
janeska65  
Üzenetek: 51056
Regisztrált 2008. november 7.
Lakhely: Dunaújváros
 félisten félisten
Drogváros? Halál heroin túladagolás-miatt, mérgezés a GINA-tól
Megjelenés dátuma: 2009. július 28. 08:06
A szombat hajnali eset messze túlmutat önmagán. Csak az idén hárman haltak meg heroin-túladagolásban Dunaújvárosban. A tavalyi évben mintegy háromezer tűt osztottak ki intravénásan drogozóknak, akiknek a számáról pontos adatok nem is léteznek. A szakemberek azt mondják: a kábítószerek teljes palettája beszerezhető - és fogy is - helyben.

Nagyváros helyett könnyen lehet, hogy drogváros lesz Dunaújváros! A szakemberek szerint eddig sem volt rózsás a helyi statisztika országos összehasonlításban, az utóbbi időszak fejleményei azonban őket is meglepték.

- Csak az idei évben négy heroin-túladagolásos esetünk volt. Három emberen már nem tudtunk segíteni, a betegek belehaltak a túladagolásba, leállt a légzésük. Bár a heroin-túladagolások nem szórakozóhelyen történtek, a mi tapasztalataink szerint a kábítószerek teljes választéka megtalálható Dunaújvárosban - mondja Reszegi Imre.

A Dunaújvárosi Mentőállomás vezetője hozzátette: a szombat hajnali riasztásnál nem volt szükség újraélesztésre. Két fiatal ugyanakkor valóban életveszélyes, három pedig súlyos állapotban volt. Lélegeztetéssel és intubálással sikerült stabilizálni a betegek állapotát. Reszegi Imre ugyanakkor úgy fogalmazott: ha nem ilyen gyors az orvosi beavatkozás, a fiatalok könnyen meghalhattak volna.

A négy fiú és egy lány Tóth Gyula mentőorvosnak és csapatának köszönheti életét, akik szombaton hajnalban teljesítettek szolgálatot. Szerettük volna Tóth Gyulát is megszólaltatni, ő azonban nem kívánt nyilatkozni. A történtek után megpróbáltuk elérni a Dunafitt Sportcentrum képviselőit, illetve az ominózus Bakafogda diszkó üzemeltetőjét. A Dunafitt vezetőjét, Simon Jánost ugyan sikerült telefonon elérnünk, ám egy budapesti tárgyalásra hivatkozva nem kívánt válaszolni kérdéseinkre. Juhász Gábor, a diszkó képviselője pedig, mivel nem kapott feletteseitől engedélyt, elzárkózott a beszélgetéstől.

A Bakafogdában korántsem ez volt az első balhés eset. Információink szerint többször is tört már ki verekedés a diszkóban, sőt, késeléshez is riasztották már a rendőrséget és a mentőket. Pedig hivatalosan ez lehetne a város egyik legbiztonságosabb szórakozóhelye. A Dunafitt házirendje szerint minden belépő vendégnek fényképes regisztráción kell átesni a recepción. Az itt bulizó vendégek biztonságát klubtagsági kártya (is) hivatott garantálni.

A helyszíni kamerák felvételei a rendőrség munkáját is segíthetik az ügy részletes felderítésében. - A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság külön nyomozócsoportot hozott létre a szombat hajnali események felderítésére. Jelenleg kábítószerrel való visszaélés ügyében nyomoznak a kollégák. Szakértők bevonásával vizsgáljuk, hogy a hat kórházba került személy áldozat vagy elkövető az ügyben. Számos értékes információ van már a rendőrség birtokában - fogalmazott Németh-Kész Mónika, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A GHB (GINA) közel tíz éve jelent meg tömegesen a hazai partikultúrában - állítja dr. Rácz József, a Kék Pont Drogkonzultációs Központ igazgatója. - Tavaly 40-50 GHB-val kapcsolatos túladagolás vált ismertté. Bár a média számára főként ezek az esetek jelentik a feltűnést, a GINA nem tartozik a legnépszerűbb tudatmódosítók közé. Veszélye leginkább abban rejlik, hogy egy-két cseppnyi a különbség a még elviselhető kábulat és a túladagolás között. Nem véletlen, hogy épp ezért a szert először próbálók szorulnak kórházi kezelésre. Összességében a parti-drogok (speed, extasy, stb...) az utóbbi években visszaszorulóban vannak. Aggasztó a tizenéves korban már elkezdődő mértéktelen alkoholfogyasztás is - figyelmeztett a Kék Pont vezetője.

A partidrogokon kívül egyre több Újvárosban a kemény kábítószeres. Drasztikusan megnőtt azoknak a száma, akik bekapcsolódtak a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány ingyenes tűcsere-programjába:

- 2007-ben és 2008-ban is mintegy háromezer steril fecskendőt osztottunk ki a helyi drogbetegek között. Ez a szám az idén növekedni látszik, havonta négyszáz tű fogy. Várhatóan az év végére megközelíthetjük az ötezres darabszámot, ami több mint figyelmeztető - hangsúlyozza Supliczné Szabó Zita, a Szenvedélybetegek Nappali Intézményének vezetője. Az intézmény őszre olyan kiállítást szervez, ahol szülők is megismerhetik a leggyakoribb drogokat, és a fogyasztáshoz használt eszközöket.

"Minden baj ebből származik közöttünk ezen a földön, hogy nem értjük meg egymás szavát."
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1163698 számú üzenet ami válasz válasz a #1163695 számú üzenetre] 2009. július 28. 09:43 Előző üzenetKövetkező üzenet
PT&AT  Hungary
Üzenetek: 20822
Regisztrált 2001. május 23.
Lakhely: Netropolisz, Korrupció t...
 félisten félisten
Valamikor (2009. július 28. 09:35) janeska65 írta:

Drogváros? Halál heroin túladagolás-miatt, mérgezés a GINA-tól
Megjelenés dátuma: 2009. július 28. 08:06
A szombat hajnali eset messze túlmutat önmagán. Csak az idén hárman haltak meg heroin-túladagolásban Dunaújvárosban. A tavalyi évben mintegy háromezer tűt osztottak ki intravénásan drogozóknak, akiknek a számáról pontos adatok nem is léteznek. A szakemberek azt mondják: a kábítószerek teljes palettája beszerezhető - és fogy is - helyben.

Nagyváros helyett könnyen lehet, hogy drogváros lesz Dunaújváros! A szakemberek szerint eddig sem volt rózsás a helyi statisztika országos összehasonlításban, az utóbbi időszak fejleményei azonban őket is meglepték.

- Csak az idei évben négy heroin-túladagolásos esetünk volt. Három emberen már nem tudtunk segíteni, a betegek belehaltak a túladagolásba, leállt a légzésük. Bár a heroin-túladagolások nem szórakozóhelyen történtek, a mi tapasztalataink szerint a kábítószerek teljes választéka megtalálható Dunaújvárosban - mondja Reszegi Imre.

A Dunaújvárosi Mentőállomás vezetője hozzátette: a szombat hajnali riasztásnál nem volt szükség újraélesztésre. Két fiatal ugyanakkor valóban életveszélyes, három pedig súlyos állapotban volt. Lélegeztetéssel és intubálással sikerült stabilizálni a betegek állapotát. Reszegi Imre ugyanakkor úgy fogalmazott: ha nem ilyen gyors az orvosi beavatkozás, a fiatalok könnyen meghalhattak volna.

A négy fiú és egy lány Tóth Gyula mentőorvosnak és csapatának köszönheti életét, akik szombaton hajnalban teljesítettek szolgálatot. Szerettük volna Tóth Gyulát is megszólaltatni, ő azonban nem kívánt nyilatkozni. A történtek után megpróbáltuk elérni a Dunafitt Sportcentrum képviselőit, illetve az ominózus Bakafogda diszkó üzemeltetőjét. A Dunafitt vezetőjét, Simon Jánost ugyan sikerült telefonon elérnünk, ám egy budapesti tárgyalásra hivatkozva nem kívánt válaszolni kérdéseinkre. Juhász Gábor, a diszkó képviselője pedig, mivel nem kapott feletteseitől engedélyt, elzárkózott a beszélgetéstől.

A Bakafogdában korántsem ez volt az első balhés eset. Információink szerint többször is tört már ki verekedés a diszkóban, sőt, késeléshez is riasztották már a rendőrséget és a mentőket. Pedig hivatalosan ez lehetne a város egyik legbiztonságosabb szórakozóhelye. A Dunafitt házirendje szerint minden belépő vendégnek fényképes regisztráción kell átesni a recepción. Az itt bulizó vendégek biztonságát klubtagsági kártya (is) hivatott garantálni.

A helyszíni kamerák felvételei a rendőrség munkáját is segíthetik az ügy részletes felderítésében. - A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság külön nyomozócsoportot hozott létre a szombat hajnali események felderítésére. Jelenleg kábítószerrel való visszaélés ügyében nyomoznak a kollégák. Szakértők bevonásával vizsgáljuk, hogy a hat kórházba került személy áldozat vagy elkövető az ügyben. Számos értékes információ van már a rendőrség birtokában - fogalmazott Németh-Kész Mónika, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A GHB (GINA) közel tíz éve jelent meg tömegesen a hazai partikultúrában - állítja dr. Rácz József, a Kék Pont Drogkonzultációs Központ igazgatója. - Tavaly 40-50 GHB-val kapcsolatos túladagolás vált ismertté. Bár a média számára főként ezek az esetek jelentik a feltűnést, a GINA nem tartozik a legnépszerűbb tudatmódosítók közé. Veszélye leginkább abban rejlik, hogy egy-két cseppnyi a különbség a még elviselhető kábulat és a túladagolás között. Nem véletlen, hogy épp ezért a szert először próbálók szorulnak kórházi kezelésre. Összességében a parti-drogok (speed, extasy, stb...) az utóbbi években visszaszorulóban vannak. Aggasztó a tizenéves korban már elkezdődő mértéktelen alkoholfogyasztás is - figyelmeztett a Kék Pont vezetője.

A partidrogokon kívül egyre több Újvárosban a kemény kábítószeres. Drasztikusan megnőtt azoknak a száma, akik bekapcsolódtak a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány ingyenes tűcsere-programjába:

- 2007-ben és 2008-ban is mintegy háromezer steril fecskendőt osztottunk ki a helyi drogbetegek között. Ez a szám az idén növekedni látszik, havonta négyszáz tű fogy. Várhatóan az év végére megközelíthetjük az ötezres darabszámot, ami több mint figyelmeztető - hangsúlyozza Supliczné Szabó Zita, a Szenvedélybetegek Nappali Intézményének vezetője. Az intézmény őszre olyan kiállítást szervez, ahol szülők is megismerhetik a leggyakoribb drogokat, és a fogyasztáshoz használt eszközöket.Bazmeg ne csak a tűt adjuk már ingyen nekik, hanem a heroint is vazze.
A hülye adófizető pénzéből, akinek lassan már élelemre sem lesz pénze.


A demokrácia feltétele, hogy az emberek többsége becsületes legyen.
Ruskin Bond

[Módosítva: 2009. július 28. 09:44]

Üzenet jelzése a moderátornak

Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1163701 számú üzenet ami válasz válasz a #1163698 számú üzenetre] 2009. július 28. 09:49 Előző üzenetKövetkező üzenet
janeska65  
Üzenetek: 51056
Regisztrált 2008. november 7.
Lakhely: Dunaújváros
 félisten félisten
Valamikor (2009. július 28. 09:43) PT&AT írta:

Valamikor (2009. július 28. 09:35) janeska65 írta:

Drogváros? Halál heroin túladagolás-miatt, mérgezés a GINA-tól
Azt a s
Megjelenés dátuma: 2009. július 28. 08:06
A szombat hajnali eset messze túlmutat önmagán. Csak az idén hárman haltak meg heroin-túladagolásban Dunaújvárosban. A tavalyi évben mintegy háromezer tűt osztottak ki intravénásan drogozóknak, akiknek a számáról pontos adatok nem is léteznek. A szakemberek azt mondják: a kábítószerek teljes palettája beszerezhető - és fogy is - helyben.

Nagyváros helyett könnyen lehet, hogy drogváros lesz Dunaújváros! A szakemberek szerint eddig sem volt rózsás a helyi statisztika országos összehasonlításban, az utóbbi időszak fejleményei azonban őket is meglepték.

- Csak az idei évben négy heroin-túladagolásos esetünk volt. Három emberen már nem tudtunk segíteni, a betegek belehaltak a túladagolásba, leállt a légzésük. Bár a heroin-túladagolások nem szórakozóhelyen történtek, a mi tapasztalataink szerint a kábítószerek teljes választéka megtalálható Dunaújvárosban - mondja Reszegi Imre.

A Dunaújvárosi Mentőállomás vezetője hozzátette: a szombat hajnali riasztásnál nem volt szükség újraélesztésre. Két fiatal ugyanakkor valóban életveszélyes, három pedig súlyos állapotban volt. Lélegeztetéssel és intubálással sikerült stabilizálni a betegek állapotát. Reszegi Imre ugyanakkor úgy fogalmazott: ha nem ilyen gyors az orvosi beavatkozás, a fiatalok könnyen meghalhattak volna.

A négy fiú és egy lány Tóth Gyula mentőorvosnak és csapatának köszönheti életét, akik szombaton hajnalban teljesítettek szolgálatot. Szerettük volna Tóth Gyulát is megszólaltatni, ő azonban nem kívánt nyilatkozni. A történtek után megpróbáltuk elérni a Dunafitt Sportcentrum képviselőit, illetve az ominózus Bakafogda diszkó üzemeltetőjét. A Dunafitt vezetőjét, Simon Jánost ugyan sikerült telefonon elérnünk, ám egy budapesti tárgyalásra hivatkozva nem kívánt válaszolni kérdéseinkre. Juhász Gábor, a diszkó képviselője pedig, mivel nem kapott feletteseitől engedélyt, elzárkózott a beszélgetéstől.

A Bakafogdában korántsem ez volt az első balhés eset. Információink szerint többször is tört már ki verekedés a diszkóban, sőt, késeléshez is riasztották már a rendőrséget és a mentőket. Pedig hivatalosan ez lehetne a város egyik legbiztonságosabb szórakozóhelye. A Dunafitt házirendje szerint minden belépő vendégnek fényképes regisztráción kell átesni a recepción. Az itt bulizó vendégek biztonságát klubtagsági kártya (is) hivatott garantálni.

A helyszíni kamerák felvételei a rendőrség munkáját is segíthetik az ügy részletes felderítésében. - A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság külön nyomozócsoportot hozott létre a szombat hajnali események felderítésére. Jelenleg kábítószerrel való visszaélés ügyében nyomoznak a kollégák. Szakértők bevonásával vizsgáljuk, hogy a hat kórházba került személy áldozat vagy elkövető az ügyben. Számos értékes információ van már a rendőrség birtokában - fogalmazott Németh-Kész Mónika, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A GHB (GINA) közel tíz éve jelent meg tömegesen a hazai partikultúrában - állítja dr. Rácz József, a Kék Pont Drogkonzultációs Központ igazgatója. - Tavaly 40-50 GHB-val kapcsolatos túladagolás vált ismertté. Bár a média számára főként ezek az esetek jelentik a feltűnést, a GINA nem tartozik a legnépszerűbb tudatmódosítók közé. Veszélye leginkább abban rejlik, hogy egy-két cseppnyi a különbség a még elviselhető kábulat és a túladagolás között. Nem véletlen, hogy épp ezért a szert először próbálók szorulnak kórházi kezelésre. Összességében a parti-drogok (speed, extasy, stb...) az utóbbi években visszaszorulóban vannak. Aggasztó a tizenéves korban már elkezdődő mértéktelen alkoholfogyasztás is - figyelmeztett a Kék Pont vezetője.

A partidrogokon kívül egyre több Újvárosban a kemény kábítószeres. Drasztikusan megnőtt azoknak a száma, akik bekapcsolódtak a Magyar Mentőszolgálat Alapítvány ingyenes tűcsere-programjába:

- 2007-ben és 2008-ban is mintegy háromezer steril fecskendőt osztottunk ki a helyi drogbetegek között. Ez a szám az idén növekedni látszik, havonta négyszáz tű fogy. Várhatóan az év végére megközelíthetjük az ötezres darabszámot, ami több mint figyelmeztető - hangsúlyozza Supliczné Szabó Zita, a Szenvedélybetegek Nappali Intézményének vezetője. Az intézmény őszre olyan kiállítást szervez, ahol szülők is megismerhetik a leggyakoribb drogokat, és a fogyasztáshoz használt eszközöket.Bazmeg ne csak a tűt adjuk már ingyen nekik, hanem a heroint is vazze.
A hülye adófizető pénzéből, akinek lassan már élelemre sem lesz pénze.Azt a kifejezést ismered .hogy beetetés lehet .hogy ez volt most pont ennél az esetnél !


"Minden baj ebből származik közöttünk ezen a földön, hogy nem értjük meg egymás szavát."
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164145 számú üzenet ami válasz válasz a #1163701 számú üzenetre] 2009. július 28. 20:51 Előző üzenetKövetkező üzenet
Sundance kölyök  jelenleg offline Sundance kölyök  Hungary
Üzenetek: 1799
Regisztrált 2002. május 7.
Lakhely: wadkelet
 nagymester nagymester
Az ország többi pontján az ilyen ügybe keveredett diszkókat bezárták.(pl.: Kecelen).
Vajon itt is ez lesz?
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164148 számú üzenet ami válasz válasz a #1164145 számú üzenetre] 2009. július 28. 20:54 Előző üzenetKövetkező üzenet
butuska  
Üzenetek: 12096
Regisztrált 2007. december 19.
Lakhely: gombaház
 hérosz hérosz
Valamikor (2009. július 28. 20:51) Sundance kölyök írta:

Az ország többi pontján az ilyen ügybe keveredett diszkókat bezárták.(pl.: Kecelen).
Vajon itt is ez lesz?


kizárt... most nyílt!


http://pcforum.hu/common/images/forum/smile23.gif

Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164151 számú üzenet ami válasz válasz a #1164148 számú üzenetre] 2009. július 28. 20:56 Előző üzenetKövetkező üzenet
janeska65  
Üzenetek: 51056
Regisztrált 2008. november 7.
Lakhely: Dunaújváros
 félisten félisten
Valamikor (2009. július 28. 20:54) butuska írta:

Valamikor (2009. július 28. 20:51) Sundance kölyök írta:

Az ország többi pontján az ilyen ügybe keveredett diszkókat bezárták.(pl.: Kecelen).
Vajon itt is ez lesz?


kizárt... most nyílt!


Azért ne kiabáld el !!


"Minden baj ebből származik közöttünk ezen a földön, hogy nem értjük meg egymás szavát."
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164154 számú üzenet ami válasz válasz a #1164151 számú üzenetre] 2009. július 28. 20:58 Előző üzenetKövetkező üzenet
butuska  
Üzenetek: 12096
Regisztrált 2007. december 19.
Lakhely: gombaház
 hérosz hérosz
Valamikor (2009. július 28. 20:56) janeska65 írta:

Valamikor (2009. július 28. 20:54) butuska írta:

Valamikor (2009. július 28. 20:51) Sundance kölyök írta:

Az ország többi pontján az ilyen ügybe keveredett diszkókat bezárták.(pl.: Kecelen).
Vajon itt is ez lesz?


kizárt... most nyílt!


Azért ne kiabáld el !!


akkor üvöltöm!
a legjobb farkat leszopják,ha már meg nem tették eddig!


http://pcforum.hu/common/images/forum/smile23.gif

[Módosítva: 2009. július 28. 20:58]

Üzenet jelzése a moderátornak

Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164160 számú üzenet ami válasz válasz a #1164154 számú üzenetre] 2009. július 28. 21:00 Előző üzenetKövetkező üzenet
janeska65  
Üzenetek: 51056
Regisztrált 2008. november 7.
Lakhely: Dunaújváros
 félisten félisten
Valamikor (2009. július 28. 20:58) butuska írta:

Valamikor (2009. július 28. 20:56) janeska65 írta:

Valamikor (2009. július 28. 20:54) butuska írta:

Valamikor (2009. július 28. 20:51) Sundance kölyök írta:

Az ország többi pontján az ilyen ügybe keveredett diszkókat bezárták.(pl.: Kecelen).
Vajon itt is ez lesz?


kizárt... most nyílt!


Azért ne kiabáld el !!


akkor üvöltöm!
a legjobb farkat leszopják,ha már meg nem tették eddig!


Te ezt most rutinból mondód ?


"Minden baj ebből származik közöttünk ezen a földön, hogy nem értjük meg egymás szavát."
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164211 számú üzenet ami válasz válasz a #1162565 számú üzenetre] 2009. július 28. 21:51 Előző üzenetKövetkező üzenet
KEndre  Hungary
Üzenetek: 15656
Regisztrált 2003. július 24.
Lakhely: Buda (és Sztálinváros ...
 hérosz hérosz
Dunaújvárosi drogtúladagolás: a rendőrség tanúkat keres

FH
2009. július 28., 20:58

Tanúkat keres a rendőrség a hétvégi dunaújvárosi drogtúladagolás ügyében - hat fiatal került kórházba a Duna-parti városban, de azóta már mindannyian hazamehettek. A rendőrök azt vizsgálják, hogy maguk tették az italukba a fiatalok a kábítószert, vagy nem is tudtak erről.
Várja a rendőrség azoknak a jelentkezését, akik ott voltak azon a dunaújvárosi szórakozóhelyen szombaton, ahol kábítószer-mérgezést kapott hat fiatal. Mindenkit kihallgatnak, mert arra keresik a választ, pontosan hogyan került a drog az italba, áldozatok vagy elkövetők voltak a fiatalok - tudta meg a Független Hírügynökség Németh-Kész Mónikától, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől. Külön nyomozócsoport alakult a dunaújvárosi rendőrségen az ügy kivizsgálására.

Ha valaki kábítószert fogyaszt, két évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható, de mentesül ez alól, ha hat hónapig elvonókúrán, vagy ha nem függő, megelőző felvilágosításon vesz részt. Az azonban, aki kábítószert terjeszt, vagy a fiatalok italába tette a szert, 2-8 évig terjedő szabadságvesztést kaphat.

A kábítószer-túladagolás egy sportcentrum vendéglátóhelyén történt. Ide csak személyazonosítóval lehet belépni. Átvizsgálják a fiatalokat, és szórakozás közben is ellenőrzik őket. Ennek ellenére nagyon nehéz megtalálni egy apró tablettát, vagy bármilyen drogot - mondta Juhász Gábor, a centrum sportmenedzsere. Az egyik fiúval, aki életveszélyes állapotba került, a rosszulléte előtt 40 perccel még beszélt, és akkor még alkoholt sem ivott - tette hozzá.

Úgy tudni, nem maguk vették italukat a pultnál a fiatalok, akik egy társaságban voltak. Állítólag ebből a társaságból vitte valaki nekik a frissítőt.

Két fiatalt lélegeztettek a vendéglátóhely dolgozói, akiknek kötelező elsősegélyből vizsgát tenni. A mentők kiérkezéséig ők tartották a fiúkat életben, akiket intubálni is kellett az állapotuk stabilitásához.

A rendőrség még szakértőkkel vizsgálja, hogy drog okozta-e a rosszulléteket, de a kórház orvosai szerint egy GHB nevű party-drog a felelős. A szerből egy-két csepp elég a túladagoláshoz. Színtelen, szagtalan és egy időre teljesen kiszolgáltatottá teszi a fogyasztóját.

A mentők öt személyt szállítottak kórházba kábítószer-túladagolás miatt egy dunaújvárosi diszkóból szombat hajnalban. Egy fiatal reggel jelentkezett kábítószer-mérgezés gyanújával. Ketten életveszélyes állapotba kerültek. Vasárnap mindannyian hazamehettek.

http://www.hirszerzo.hu/cikk.dunaujvarosi_drogtuladagolas_a_ rendorseg_tanukat_keres_.117561.html


............
Magyar jogállam 1990-2011. Nyugodj békében!
"A Földön kétféle értelmes lény fejlődött ki: emberek és magyarok..." /Isaac Asimov/
Vox populi, vox dei. Extra Hungariam non est vita, si est vita, non est ita.
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164225 számú üzenet ami válasz válasz a #1164154 számú üzenetre] 2009. július 28. 22:09 Előző üzenetKövetkező üzenet
Kompetens  
Üzenetek: 2396
Regisztrált 2005. február 23.
Lakhely: Stalingrad
 mágus mágus
Valamikor (2009. július 28. 20:58) butuska írta:

Valamikor (2009. július 28. 20:56) janeska65 írta:

Valamikor (2009. július 28. 20:54) butuska írta:

Valamikor (2009. július 28. 20:51) Sundance kölyök írta:

Az ország többi pontján az ilyen ügybe keveredett diszkókat bezárták.(pl.: Kecelen).
Vajon itt is ez lesz?


kizárt... most nyílt!


Azért ne kiabáld el !!


akkor üvöltöm!
a legjobb farkat leszopják,ha már meg nem tették eddig!

Nem emlékszem rá...
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164314 számú üzenet ami válasz válasz a #1162814 számú üzenetre] 2009. július 29. 06:20 Előző üzenetKövetkező üzenet
Juncsi  
Üzenetek: 13653
Regisztrált 2006. szeptember 10.
 hérosz hérosz

Valamikor (2009. július 26. 10:17) Kompetens írta:

Béke tér, nemrég nyílt = Dunafitt-Bakafogda

Az elkövető(k) élete fonalát szívesen elvágom a la Dózsa György. Természetesen nyilvánosan. Lányom van. Azért.

azt lehet tudni, hogy ki-kik üzemeltetik ezt a helyet?
azt láttam még június elején, hogy hatalmas kivetítőn lehetett nézni a focit még éjszaka is, gondolom a közelben lakók örömére ........."Zivatarok és mennydörgés között
a határ zöld kasmírba öltözött,
"
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164315 számú üzenet ami válasz válasz a #1164154 számú üzenetre] 2009. július 29. 06:22 Előző üzenetKövetkező üzenet
Juncsi  
Üzenetek: 13653
Regisztrált 2006. szeptember 10.
 hérosz hérosz

Valamikor (2009. július 28. 20:58) butuska írta:

Valamikor (2009. július 28. 20:56) janeska65 írta:

Valamikor (2009. július 28. 20:54) butuska írta:

Valamikor (2009. július 28. 20:51) Sundance kölyök írta:

Az ország többi pontján az ilyen ügybe keveredett diszkókat bezárták.(pl.: Kecelen).
Vajon itt is ez lesz?


kizárt... most nyílt!


Azért ne kiabáld el !!


akkor üvöltöm!
a legjobb farkat leszopják,ha már meg nem tették eddig!

kire célzol?
kik a brutal oral résztvevői?"Zivatarok és mennydörgés között
a határ zöld kasmírba öltözött,
"
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164322 számú üzenet ami válasz válasz a #1162565 számú üzenetre] 2009. július 29. 07:34 Előző üzenetKövetkező üzenet
ujvaros  Hungary
Üzenetek: 14882
Regisztrált 2001. szeptember 2.
Lakhely: Netropolis Északi sugár...
 hérosz hérosz
Talán szerénységem, mint a leszívás trágya....
Ha valaki ítélkezik embertársa felett, az tévedhet, az aki megbocsájt, soha!
Az ölelés a legszebb dolog a világon, mert csak 1 méret létezik belöle.


Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164326 számú üzenet ami válasz válasz a #1164322 számú üzenetre] 2009. július 29. 07:48 Előző üzenetKövetkező üzenet
PT&AT  Hungary
Üzenetek: 20822
Regisztrált 2001. május 23.
Lakhely: Netropolisz, Korrupció t...
 félisten félisten
Valamikor (2009. július 29. 07:34) ujvaros írta:

Talán szerénységem, mint a leszívás trágya....Ne álmodozz vén höjje!


A demokrácia feltétele, hogy az emberek többsége becsületes legyen.
Ruskin Bond
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164339 számú üzenet ami válasz válasz a #1162565 számú üzenetre] 2009. július 29. 08:09 Előző üzenetKövetkező üzenet
rjozsi  jelenleg offline rjozsi  
Üzenetek: 2
Regisztrált 2008. szeptember 4.
Lakhely: Dunaújváros
 újonc újonc
A srác naív volt és egyik jóhaverjának ismerősétől elfogadott egy korty "narancs-vodkát". 15 perc múlva se kép se hang.....
Aha értem a keceli ifjak is ezt mondták igaz ott bezárták a klubot (szerintem Mo legszinvonalasabb helye volt de mindegy )
Inkább azon kellene elgondolkozni hogy valakinek milyen érdeke
füzödne hozzá hogy egy vadidegent betébessen az ilyenekböl nem lesznek törzsvásárlok
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164351 számú üzenet ami válasz válasz a #1162878 számú üzenetre] 2009. július 29. 08:41 Előző üzenetKövetkező üzenet
Tina  jelenleg offline Tina  Hungary
Üzenetek: 1541
Regisztrált 2004. március 5.
Lakhely: Dunaújváros
 nagymester nagymester

Mit jelent pontosan a dress control?
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164352 számú üzenet ami válasz válasz a #1164351 számú üzenetre] 2009. július 29. 08:42 Előző üzenetKövetkező üzenet
Dzsó néni  
Üzenetek: 3596
Regisztrált 2008. november 28.
Lakhely: Dunaújváros
 mágus mágus

Valamikor (2009. július 29. 08:41) Tina írta:

Mit jelent pontosan a dress control?

Szerintem azt jelenti,hogy belépés csak a megfelelő öltözékben.(Márkás divatos ruci stb.)
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164358 számú üzenet ami válasz válasz a #1164351 számú üzenetre] 2009. július 29. 09:05 Előző üzenetKövetkező üzenet
peti  Hungary
Üzenetek: 30716
Regisztrált 2005. október 26.
 félisten félisten
Valamikor (2009. július 29. 08:41) Tina írta:

Mit jelent pontosan a dress control?


mikor benyúlnak a pólód alá és megfogják a csecsedet. csúnya dolog.


http://w.kuruc.org/galeriaN/egyeb/Koser_Diszno.jpg
"Tetveinktől ellepetten, elgyengülve várjuk, hogy mit kezd velünk a más népek sorsa"
Németh László
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164374 számú üzenet ami válasz válasz a #1164315 számú üzenetre] 2009. július 29. 10:11 Előző üzenetKövetkező üzenet
butuska  
Üzenetek: 12096
Regisztrált 2007. december 19.
Lakhely: gombaház
 hérosz hérosz
Valamikor (2009. július 29. 06:22) Juncsi írta:

Valamikor (2009. július 28. 20:58) butuska írta:

Valamikor (2009. július 28. 20:56) janeska65 írta:

Valamikor (2009. július 28. 20:54) butuska írta:

Valamikor (2009. július 28. 20:51) Sundance kölyök írta:

Az ország többi pontján az ilyen ügybe keveredett diszkókat bezárták.(pl.: Kecelen).
Vajon itt is ez lesz?


kizárt... most nyílt!


Azért ne kiabáld el !!


akkor üvöltöm!
a legjobb farkat leszopják,ha már meg nem tették eddig!

kire célzol?
kik a brutal oral résztvevői?soha egyetlen szórakozó helyet nem zártak még be a városban,drog miatt! talán a remixet,egy hétvégére! razzia annál több volt,de semmi más! a legfőbb kérdésem a következő! miért nincs igazoltatás egy discó bejáratánál! süt a kölökről,hogy műszőr van a pöcsén,mégis beengedik!


http://pcforum.hu/common/images/forum/smile23.gif

Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164416 számú üzenet ami válasz válasz a #1164374 számú üzenetre] 2009. július 29. 11:27 Előző üzenetKövetkező üzenet
Juncsi  
Üzenetek: 13653
Regisztrált 2006. szeptember 10.
 hérosz hérosz

butuska, akkor országosan nagyon sok szórakozó helyet kellene, lehetne bezárni.

"Zivatarok és mennydörgés között
a határ zöld kasmírba öltözött,
"
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164436 számú üzenet ami válasz válasz a #1164211 számú üzenetre] 2009. július 29. 12:07 Előző üzenetKövetkező üzenet
bogdgyu  jelenleg offline bogdgyu  
Üzenetek: 98
Regisztrált 2008. november 10.
Lakhely: Nagyvenyim
 félprofi félprofi

A rendőrség kutassa fel Datrh-ot. Ő és ismerőse tanúként kihallgatható.Igaz, hozzászólását már nem találom.A rendőrségnek a mai napon felhívom erre a figyelmét!

"Nah akkor most elmondom, hogy tisztába legyetek vele. Egyik közeli ismerősöm is ott volt, sőt együtt akartunk lemenni, de én nem mehettem. Dress Controll. Hála a jó égnek. A srác naív volt és egyik jóhaverjának ismerősétől elfogadott egy korty "narancs-vodkát". 15 perc múlva se kép se hang. Másnap keresett. Újra kellett éleszteni. A gyerek életében nem kábítózott és most sem állt szándékában...Egy állítólagos 'partyarc' srác csepegtette a cuccot mindenki piájába, kérdezés nélkül. Biztos járnak oda drogosok is, de kérem szépen...ne ítéljünk elsőre. Azt meg hozzá kell még tennem, hogy a zsaruk már fent álltak, a srác lent még mindig tolta a piákba a cuccot, majd kisétált. Pedig akkor már a 2. ember élesztették újra, ott a helyszínen. Micsoda rendőri intézkedés az ilyen.. Datrh irta"
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164438 számú üzenet ami válasz válasz a #1162565 számú üzenetre] 2009. július 29. 12:09 Előző üzenetKövetkező üzenet
peti  Hungary
Üzenetek: 30716
Regisztrált 2005. október 26.
 félisten félisten
a rendőrség kutassa fel bodrogi gyula egykori körzeti megbízottat, mert már kora reggel be van bazva!

http://w.kuruc.org/galeriaN/egyeb/Koser_Diszno.jpg
"Tetveinktől ellepetten, elgyengülve várjuk, hogy mit kezd velünk a más népek sorsa"
Németh László
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164440 számú üzenet ami válasz válasz a #1162565 számú üzenetre] 2009. július 29. 12:10 Előző üzenetKövetkező üzenet
rah  Hungary
Üzenetek: 16203
Regisztrált 2006. augusztus 6.
Lakhely: Bp.
 hérosz hérosz


Valami kellett....http://smileys.on-my-web.com/repository/Happy/happy-making-faces-089.gif
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164443 számú üzenet ami válasz válasz a #1164438 számú üzenetre] 2009. július 29. 12:13 Előző üzenetKövetkező üzenet
bogdgyu  jelenleg offline bogdgyu  
Üzenetek: 98
Regisztrált 2008. november 10.
Lakhely: Nagyvenyim
 félprofi félprofi
Peti a humor-herold,szája nagy,pöcse kicsi,marad neki a peti-ng.
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164445 számú üzenet ami válasz válasz a #1164443 számú üzenetre] 2009. július 29. 12:15 Előző üzenetKövetkező üzenet
peti  Hungary
Üzenetek: 30716
Regisztrált 2005. október 26.
 félisten félisten
Valamikor (2009. július 29. 12:13) bogdgyu írta:

Peti a humor-herold,szája nagy,pöcse kicsi,marad neki a peti-ng.


hukk! agyvelőkém?


http://w.kuruc.org/galeriaN/egyeb/Koser_Diszno.jpg
"Tetveinktől ellepetten, elgyengülve várjuk, hogy mit kezd velünk a más népek sorsa"
Németh László
Vá: Tömeges drogmérgezés! [#1164448 számú üzenet ami válasz válasz a #1164445 számú üzenetre] 2009. július 29. 12:19 Előző üzenetElőző üzenet
mayflower  United States
Üzenetek: 41341
Regisztrált 2004. január 1.
 félisten félisten
Valamikor (2009. július 29. 12:15) peti írta:

Valamikor (2009. július 29. 12:13) bogdgyu írta:

Peti a humor-herold,szája nagy,pöcse kicsi,marad neki a peti-ng.


hukk! agyvelőkém?mented a menthetot kishaver?
Előző téma:Görögországban mindenki számít Magyarországon csak 6 millió
Következő téma:Banki hitelezés & átverés
Ugrás:
  


Fórum idő: 2014. november 24. 12:58:12 (CET)

Az oldal elkészítésének ideje: 0.07766 másodperc
.:: Kapcsolat :: Főoldal :: Fórum szabályzat ::.

Az oldalt a DO üzemelteti.
Honlapkészítés: DDS
DDS forum 0.92w based on FUD