Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

spigott - 2024. március 27. 17:00

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kép: DO-archív

Nem úgy alakult a DKKA felnőtt együttesének legutóbbi találkozója, ahogy azt a mieink remélték, ugyanis a Debrecen sima, 38-28-as győzelemmel vitte el a két pontot a Dunaújvárosi Sportcsarnokból. A papírforma persze a DVSC sikerét ígérte előzetesen, ám bíztunk abban, hogy kézilabdázóink meg tudják nehezíteni ellenfelük dolgát, ám erre csak bő negyed óráig volt esélyük.

Sokat azonban nem lehetett búslakodni a vereség miatt, ugyanis csütörtökön egy még fontosabb meccs vár együttesünkre, mely délután öt órától a NEKA gárdáját látja vendégül a sportcsarnokban. A találkozó előtt a mieink a nyolcadik helyen állnak tizennégy szerzett ponttal, míg a balatonbogláriak tizenegy egységet gyűjtve a tizenkettedik helyen állnak a mezőnyben úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszottak a Kohásznál.

Kézilabdázóinknak ráadásul bőven akad elszámolni valójuk a csütörtöki ellenfelükkel, ugyanis, sem tavaly, sem az idei szezonban nem tudták legyőzni a Balaton-parti alakulatot, melytől tavaly októberben 26-21-re kaptak ki. Ezt szeretné feledtetni együttesünk csütörtökön délután, s mint azt Virág Roland edző elmondta, a visszavágás vágya is hajtja majd játékosainkat az összecsapáson, melyen a két pont megszerzése a céljuk.
– A NEKA egy fiatal játékosokból álló csapat, nagyon tudatos és szervezett játékot játszanak, s az elmúlt időszakban egész jó formát is mutatnak, több mérkőzést meg tudtak nyerni. A mostani meccs nagyon fontos lesz mindkét csapat számára, s bár náluk alulmaradtunk, ezt most mindenképpen szeretnénk javítani. A játékosokat a visszavágás vágya is hajtja majd a találkozón, melyre sok szeretettel várjuk szurkolóinkat is, mert tényleg egy fontos meccs ez számunkra.

A rovat további hírei: Sport

Nem volt esélye a Kohásznak a Mosonmagyaróvár ellen

Nem volt esélye a Kohásznak a Mosonmagyaróvár ellen

2024. ápr. 27.

Szűk negyed óráig tudta szorossá tenni a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese a Mosonmagyaróvár elleni bajnoki összecsapást.

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

2024. ápr. 26.

A felnőtteknél és a junioroknál is két-két dunaújvárosi tornásznak szoríthatunk a Riminiban sorra kerülő női Európa-bajnokságon.

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

2024. ápr. 26.

Nem tudnak elutazni Rácalmásra a sereghajtó érdiek, így elmarad a Dunaújváros Futsal csapatának ma este hét órára tervezett bajnoki találkozója.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2024. ápr. 26.

A dobogóra hajtó Mosonmagyaróvár otthonában folytatja a bajnokságot a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia felnőtt csapata pénteken este hat órától.

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.