Nem volt esély Gödöllőn

spigott - 2024. április 18. 12:30

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Gödöllőn folytatták az NB II-es felnőtt bajnokságot a DSE Röplabda Akadémia fiataljai, akik a tervek szerint két összecsapás várt volna a 7-10. helyről döntő rájátszás újabb játéknapján. A Kistext gárdája azonban a dunaújvárosi fordulóhoz hasonlóan, ezen sem tudott megjelenni, így sem a házigazdák, sem a mieink ellen nem állt ki, vagyis Szabó Péter együttesére csak egy, a Gödöllő elleni mérkőzés várt a második fordulóban.

Ez azonban egyáltalán nem úgy alakult, ahogy azt a mieink remélték, mert a vendéglátók magabiztosa, 25-17-re behúzták az első játékot. A folytatás sem volt szebb sőt, mert a rutinosabb gödöllői alakulat a második és harmadik játszmában is sokkal jobban, pontosabban játszott az akadémistáknál, így a második szettet 14-re, míg az utolsót 10-re megnyerve aratott 3-0-s győzelmet.

Bár a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a vereség ellenére vezetik az alsóházi tabellát, az őket követő Gyöngyös és a Gödöllő is kevesebb meccset játszott röplabdázóinknál, akik legközelebb Gyöngyösön folytatják a bajnokság küzdelmeit április 28-án.

Eredmény
Gödöllői RC II – DSE Röplabda Akadémia 3-0
(17, 14, 10)

DSE Röplabda Akadémia: Boros Bálint, Csepcsényi Máté, Laza Gellért Álmos, Borgatti Giacomo, Badacsonyi Ákos Gyula, Lampert Ádám, Farkas Áron, Váradi Dániel Donát, Mádai Gellért (liberó), Kaiser Roland (liberó). Edző: Szabó Péter.

A rovat további hírei: Sport

Eb-indulást ért a bajnoki arany

Eb-indulást ért a bajnoki arany

2024. ápr. 30.

Minden ellenfelét magabiztosan legyőzve szerzett aranyérmet az abonyi U17-es bajnokságon Pupp Viktória, a DKSE tehetséges birkózója.

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

2024. ápr. 30.

Túl van első, átmozgató edzésén a Székely Zója, Mayer Gréta, Makai Lilla, Szilágyi Nikolett, Péter Sára összeállítású magyar tornász válogatott.

Értékes döntetlen a felnőttek között

Értékes döntetlen a felnőttek között

2024. ápr. 29.

Fordulatos csatában ért el 25-25-ös döntetlent a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es csapata a Tököl vendégeként az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Nyolc között az ifik

Nyolc között az ifik

2024. ápr. 29.

A Polo SC ellen aratott magabiztos, tizenegy gólos győzelemmel jutott be a rájátszásba a DFVE ifjúsági leány vízilabda csapata.

Megérdemelt DFC-siker

Megérdemelt DFC-siker

2024. ápr. 29.

Két súlyos sérülés és egy kiállítás ellenére is kétgólos győzelemnek örülhetett a Mohács elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

2024. ápr. 28.

A második félidőben huszonkét gólt szerezve győzte le a Kozármisleny együttesét a DKKA U19-es csapata a korosztályos bajnokság legutóbbi fordulójában.

Bronzéremért játszhat a DFVE

Bronzéremért játszhat a DFVE

2024. ápr. 27.

Az első meccshez képest óriásit javult, hatalmasat küzdött, de ötméteresek után elveszítette a bajnoki elődöntő második mérkőzését a DFVE női vízilabda csapata a Fradi ellen.