A legalapvetőbb kiegészítők, melyek nem hiányozhatnak a fürdőszobából

Öcaline - 2024. április 16. 9:00

Mindenkivel előfordult már, hogy a zuhany alól kilépve hirtelen rádöbbent, hogy nincs a kéznél törölköző, mert például a mosásban van vagy kint felejtettük. (X)

Ekkor átrohanhatunk a házon mindent összevizezve vagy kiabálhatunk valamelyik családtagnak, hogy segítsen. Egy biztos, hamar megtapasztaljuk, milyen az, amikor egy alapvető kiegészítő nincs kéznél. A Global Viva Market fürdőszobai kiegészítői segíthetnek, hogy ne kelljen kellemetlen pillanatokat átélnünk a fürdőszobában, mert valami hiányzik. Az alapvető kiegészítők nagy segítséget nyújtanak, hogy a mindennapok egyszerűbbek és kényelmesebbek legyenek. De mik ezek az elengedhetetlen kiegészítők?

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem

A reggeli készülődés vagy az esti arcápolási rutin elképzelhetetlen tükör nélkül. Ahhoz, hogy elkészüljünk, mindenképp szükségünk van rá. Némely fürdőszobákban beépített darabok vanak, máshol viszont tükrös szekrény kerül a helyiségbe. Bármely opciót választjuk, egy nagy méretű típussal sokkal jobban járunk. A tükrös szekrények esetében a legjobb, ha olyan darab mellett döntünk, amely kis tárolószekrényekkel rendelkezik, így helyet takaríthatunk meg és az apró kenceficéket is tudjuk hol tárolni.

Zuhanyzás szerteszét fröcskölő víz nélkül

Hacsak nem szeretnénk minden egyes zuhanyzást követően hosszan felmosni a kifröcskölt vizet, akkor érdemes beruházni egy zuhanyfüggönyre. Viszonylag olcsó kiadás, mely nagy hasznunkra lehet. Amellett, hogy megússzuk a tisztálkodás utáni takarítást, attól is kevésbé kell tartani, hogy esetleg elcsúszunk. A kínálatban a legkülönfélébb színű és mintájú darabokat találjuk, így a fürdőszoba enteriőrjéhez passzoló típust tudunk választani.

Kellemes illat minden esetben

A fürdőszobában nem mindig terjengenek kellemes illatok, azonban ezen viszonylag könnyen lehet segíteni szellőztetéssel, illetve egy levegőillatosító beszerzésével. Némely típusok nyomásra szórják szét az illatos permetet, míg vannak automatikus, időzítővel ellátott darabok is.

A helyes helykihasználás

Akasztó és fogas nélkül is meg lehet lenni a fürdőszobában, de mégis minek. Sokkal komfortosabb és egyszerűbb, ha nem csak ledobáljuk a törölközőnket, köntösünket, ruháinkat, hanem felakasztjuk. A fali akasztónak nem csupán az előszobában lehet nagy hasznát venni, hanem a fürdőben is.

Egyszerű szemétgyűjtés

Némely fürdőszobai hulladékokat jobb, ha nem húzunk le a WC-n, mert könnyen dugulást idézhetnek elő. A konyhai szemeteshez való szaladgálás viszont roppant kellemetlen. A legegyszerűbb megoldás, ha a fürdőszobába is kerül egy kisebb méretű szemetes. Ma már egészen esztétikus darabok közül lehet választani, így nem kell attól félni, hogy a helyiség enteriőrjéből kilóg majd.
 

A rovat további hírei: Mozaik

Retro majális a Vasmű úton – jön, jön, jön a Sugárúti Fesztivál!

Retro majális a Vasmű úton – jön, jön, jön a Sugárúti Fesztivál!

2024. ápr. 29.

Élményözön és időutazás, programcunami műfaji határok nélkül – itt a Sugárúti Fesztivál nagyon részletes programja. Aki csak teheti, kapcsolódjon be a május 1-jén, szerdán futó eseménysorozat kavalkádjába, legyetek, legyünk újra sokan! Vigyázat, horror a vége!

A kerti munka kényelme: ezért jó döntés egy akkumulátoros metszőolló

A kerti munka kényelme: ezért jó döntés egy akkumulátoros metszőolló

2024. ápr. 29.

A kerti munka a tavaszi szezon elkerülhetetlen velejárója. Ha szeretnénk megkönnyíteni, manapság már rengeteg hasznos eszköz áll rendelkezésünkre. Ilyen innovatív megoldás például az akkumulátoros metszőolló is, ami számos előnnyel jár a hagyományos eszközökkel szemben. (X)

Nyárias nyitány, aztán aranyat érő esős napok

Nyárias nyitány, aztán aranyat érő esős napok

2024. ápr. 29.

Folytatódik a kellemes tavaszi, már-már nyárias idő a DO meteorológiai szakértőjének friss előrejelzése szerint: május 1-jén napsütés csalogat a szabadba, csütörtöktől már aranyat érő esők jöhetnek.

90 évesen is derűsen, sok boldogságot!

90 évesen is derűsen, sok boldogságot!

2024. ápr. 28.

Folytatódott a szépkorúak köszöntése városunkban: Mráz Józsefné, Margit néni is 90 éves lett. A jeles alaklomból Barta Endre alpolgármester látogatta meg otthonában, és adta át a városvezetés jókívánságait.

DSTV: a szabályos kerékpározásról

DSTV: a szabályos kerékpározásról

2024. ápr. 27.

Egyre többen választják közlekedési formának városunkban a kerékpározást, de ugyanúgy vonatkoznak rá a KRESZ szabályai, mint az autósokra. Hangkép.

"Mozdulj kékben!" – akció az autistákért (galériával)

"Mozdulj kékben!" – akció az autistákért (galériával)

2024. ápr. 25.

Szép sikert aratott az autizmussal élők társadalmi befogadását segítő közösségi kezdeményezés – a Jószolgálati Otthon Közalapítvány és Homonnai Ferenc akciójának a Liget közi sportpálya adott otthont múlt szombaton. Sokan mozdultak kékben és sikeres volt az online árveréses gyűjtőakció is!

Hogyan válasszunk megbízható fogorvost?

Hogyan válasszunk megbízható fogorvost?

2024. ápr. 25.

Az ideális fogorvos nemcsak egy jó szakember, hanem olyasvalaki, akiben megbízunk, aki megfelelően tájékoztat, rugalmas, emberi, és akihez összességében szívesen járunk el az éves ellenőrzésekre és az esetleges kezelésekre. De hogyan találjuk meg ezt az illetőt? (X)