Air Fryerek, amelyek a független teszteken is megállják a helyüket

doszerk - 2024. április 15. 8:00

A forrólevegős sütők nagy népszerűségre tettek szert az elmúlt pár évben. A magyar konyha nem igazán az egészséges ételeiről híres, így az életmódváltást sem igazán támogatja. Egy-két változtatással azonban sokat tehetünk egészségünkért. (X)
 

A Cosori forrólevegős sütői aszalógéppel kombinálva minden háziasszony álmát valósítják meg. Nem csupán a vásárlók rajonganak ezekért a termékekért, hanem a terméktesztelő oldalak is rendre pozitívan nyilatkoznak róla. Ezt bizonyítja a Teszt Plussz Magazin, mely szintén górcső alá vette az imént említett brand termékeit.

Miért pont a forrólevegős fritőzök?

Egyre több háztartásban a forrólevegős fritőz az alapfelszereltség részét képezi. A legfőbb érv, ami miatt egyre többen választják az olajos verzió helyett, hogy sokkal egészségesebb formában készülhetnek el benne az ételek. Az Air Fryer használatához minimális olaj használatra van szükség, így az ételek nemcsak ízletesebbek, hanem egészségesebbek is lesznek.

Manapság rengeteg recept közül válogathatunk, sőt komplett receptkönyvek is rendelkezésre állnak, így ha nincs ötletünk, hogy mit készítsünk, akkor könnyen meríthetünk ötleteket ezekből.

Az Air Fryer mellett szóló érvek

A Teszt Plussz Magazin értékelésében elsősorban az szerepelt érvként, hogy a Cosori forrólevegős fritőzök használata rendkívül egyszerű. Az előre kialakított sütőprogramok csak még egyszerűbbé teszik a dolgunkat. A prémium modell érintőképernyővel van ellátva, így nem csak nagyon modern, hanem kezdők számára is könnyen kezelhető.

Sokan azért bizonytalanok a forrólevegős fritőz kapcsán, mert elhíresült az a tévhit, miszerint csak kisebb mennyiség készíthető el egyszerre. Erre a Dual Blaze modell kiválóan rácáfol, mivel a 6,4 literes kosár űrtartalma akár nagyobb családok jóllakatására is alkalmas.

A háziasszonyok számára az is fontos, hogy az adott konyhai készülék könnyen tisztítható legyen, és ezen háztartási gépek esetében erre sem lehet panasz. A kivehető elemeket akár a mosogatógépben is egyszerűen lehet tisztítani.

Miért fontosak ezek a független tesztek?

Az objektív visszajelzés mindig sokat elmond egy-egy termékről. Az olyan független termékkutató és piacelemző szereplők, mint például a Teszt Plussz Magazin, szponzoráció nélkül a független véleményüket osztják meg a nagyérdeművel. Az őszinte és független benyomások azt mutatják, hogy a Cosori jó úton jár és termékeik nem ok nélkül váltak a vásárlók kedvenceivé. Ha forrólevegős fritőz beszerzésén gondolkodunk, akkor érdemes egy olyan márka termékét beszerezni, melynek kapcsán egybehangzóak a dicsérő szavak, és konkrét érvek szólnak mellette. A professzionális működés mellett az csak hab a tortán, hogy a márka termékei egytől-egyig igazán dizájnos darabok, melyek bármely konyhában megállják a helyüket.
 

A rovat további hírei: Mozaik

Retro majális a Vasmű úton – jön, jön, jön a Sugárúti Fesztivál!

Retro majális a Vasmű úton – jön, jön, jön a Sugárúti Fesztivál!

2024. ápr. 29.

Élményözön és időutazás, programcunami műfaji határok nélkül – itt a Sugárúti Fesztivál nagyon részletes programja. Aki csak teheti, kapcsolódjon be a május 1-jén, szerdán futó eseménysorozat kavalkádjába, legyetek, legyünk újra sokan! Vigyázat, horror a vége!

A kerti munka kényelme: ezért jó döntés egy akkumulátoros metszőolló

A kerti munka kényelme: ezért jó döntés egy akkumulátoros metszőolló

2024. ápr. 29.

A kerti munka a tavaszi szezon elkerülhetetlen velejárója. Ha szeretnénk megkönnyíteni, manapság már rengeteg hasznos eszköz áll rendelkezésünkre. Ilyen innovatív megoldás például az akkumulátoros metszőolló is, ami számos előnnyel jár a hagyományos eszközökkel szemben. (X)

Nyárias nyitány, aztán aranyat érő esős napok

Nyárias nyitány, aztán aranyat érő esős napok

2024. ápr. 29.

Folytatódik a kellemes tavaszi, már-már nyárias idő a DO meteorológiai szakértőjének friss előrejelzése szerint: május 1-jén napsütés csalogat a szabadba, csütörtöktől már aranyat érő esők jöhetnek.

90 évesen is derűsen, sok boldogságot!

90 évesen is derűsen, sok boldogságot!

2024. ápr. 28.

Folytatódott a szépkorúak köszöntése városunkban: Mráz Józsefné, Margit néni is 90 éves lett. A jeles alaklomból Barta Endre alpolgármester látogatta meg otthonában, és adta át a városvezetés jókívánságait.

DSTV: a szabályos kerékpározásról

DSTV: a szabályos kerékpározásról

2024. ápr. 27.

Egyre többen választják közlekedési formának városunkban a kerékpározást, de ugyanúgy vonatkoznak rá a KRESZ szabályai, mint az autósokra. Hangkép.

"Mozdulj kékben!" – akció az autistákért (galériával)

"Mozdulj kékben!" – akció az autistákért (galériával)

2024. ápr. 25.

Szép sikert aratott az autizmussal élők társadalmi befogadását segítő közösségi kezdeményezés – a Jószolgálati Otthon Közalapítvány és Homonnai Ferenc akciójának a Liget közi sportpálya adott otthont múlt szombaton. Sokan mozdultak kékben és sikeres volt az online árveréses gyűjtőakció is!

Hogyan válasszunk megbízható fogorvost?

Hogyan válasszunk megbízható fogorvost?

2024. ápr. 25.

Az ideális fogorvos nemcsak egy jó szakember, hanem olyasvalaki, akiben megbízunk, aki megfelelően tájékoztat, rugalmas, emberi, és akihez összességében szívesen járunk el az éves ellenőrzésekre és az esetleges kezelésekre. De hogyan találjuk meg ezt az illetőt? (X)